Klantenverhaal

31 mei 2024
Ultieme gids voor motorritten in Californië 2024

Van kronkelende kustwegen tot dorre woestijnlandschappen, motorritten in Californië hebben het allemaal. Het gevarieerde terrein van Californië biedt een ongeëvenaarde speeltuin voor motorliefhebbers. Heb je erover nagedacht om dit seizoen een reis door deze gouden staat te maken? Elke bocht onthult, je krijgt adembenemende vergezichten, uitdagende wendingen en herinneringen geëtst. Maak je nu vast […]

Lees meer
17 februari 2023
Ik heb een ongelooflijke getuigenis over de fx8 air

Ik heb een ongelooflijke getuigenis over de fx8 air. Ik wil het echt recht doen. Kan iemand van uw marketingafdeling mij helpen? Ik wil het echt goed doen. Ik ben erg onder de indruk en kan niet geloven dat ze nog steeds werken na wat er is gebeurd. Ik wou dat ik een video had. Mijn vrouw en ik hebben […]

Lees meer
29 november 2022
Hoe win je een rechtszaak met een motorcamera?

Vorig jaar een niet nader genoemde klant. Hij kocht een R1 PLUS van Fodsports, een helmintercom met camera. Een paar maanden later stuurde hij me een e-mail. Hij heeft een auto-ongeluk gehad! Hij vertelde ons dat het camerasysteem van de R1 PLUS tijdens de crash het hele proces heeft vastgelegd en de gegevens automatisch heeft opgeslagen. Ja, […]

Lees meer
24 november 2022
Intercom voor skiscènes

Ik vond het fodsports-product voor het eerst op Amazon na het gebruik van vergelijkbare maar inferieure producten. Het grote handschoenvriendelijke ontwerp is perfect voor snowboarden en voor het eerst heb ik volledige controle over mijn muziek terwijl ik rijd. Ik zou dit product aan iedereen aanbevelen, zowel in de sneeuw als daarbuiten! IG:actioncamx Wil je een intercom […]

Lees meer
21 november 2022
Het echte gevoel van Fodsports Bluetooth-intercomheadset na 1 jaar gebruik

Toen ik op het punt stond mijn motorfiets te kopen om naar het werk te gaan en te rijden, moest ik worden gecommuniceerd en ze zoeken op Amazon en toen ik het product zag dat ik van je heb, las ik de specificaties en het trok mijn aandacht en voldeed aan mijn verwachtingen, daarom heb ik ze gevraagd […]

Lees meer
17 oktober 2022
3 stappen DIY jetski-headsets! De tweede stap is heel eenvoudig (grafische uitleg)

Muziek heeft het ongelooflijke vermogen om bij te dragen aan elke vorm van ervaring, en jetskiën is daarop geen uitzondering. Toegang hebben tot muziek terwijl je op het water bent, kan bijdragen aan het plezier van de algemene ervaring, daarom beschouwen veel mensen het hebben van stereo's op hun jetski als een essentieel apparaat. […]

Lees meer
6 juli 2022
Ik heb eindelijk wat Bluetooth in mijn helm

Dankzij @fodsports_official heb ik eindelijk wat Bluetooth in mijn helm. Ik zou serieus naar Sena en Cardo kijken, maar die komen allebei uit op meer dan $ 300. Ik dacht dat ik fodsport eens zou proberen voor $ 100, en ik kan zeggen dat ik vanaf nu heel, heel, heel erg onder de indruk ben. Wil je een intercom zoals die […]

Lees meer
linkedin facebook Pinterest youtube rss X op instagram facebook-leeg rss-blanco linkedin-blanco Pinterest youtube X op instagram